2020-07-01 Bravinci NL is starting!

Wouter Siepman, Arjen van Berkum en Michael Doves hebben Bravinci NL opgericht.

Een nieuwe speler op het gebied van Data Management, Data Automation en Data Analytics gaat starten op de Nederlandse markt. Binnen deze expertises levert Bravinci Consultancy, Managed Services, Educatie en Solutions. Bravinci kan worden beschouwd als een Full Service provider op datagedreven diensten.

Bravinci gelooft dat op termijn alleen zeer efficiënte en effectieve organisaties kunnen overleven in een wereldwijde concurrerende markt. Daarom is het een goed idee om in ieder geval een datagedreven organisatie te worden en te blijven. Niet alle organisaties beschikken over de middelen en vaardigheden om een datagedreven organisatie te worden, dus hebben ze hulp van buiten de organisatie nodig. Bravinci levert die hulp in de vorm van een partnership en stelt daarin haar klanten centraal. Bravinci is daarin onderscheidend door haar succes afhankelijk te maken van klant succes. 

Om de klant optimaal te kunnen bedienen heeft Bravinci mensen nodig die super gemotiveerd zijn om de klant succesvol te laten worden en te laten blijven. Transparantie zorgt voor een aanzienlijk hogere mate van motivatie en toewijding omdat het rechtstreeks spreekt tot het niveau van vertrouwen op de werkplek. Door transparantie te bieden, krijgt een werknemer een direct verband tussen zijn rol en de bedrijfsresultaten van Bravinci en daardoor dus ook in het klant succes. Het stelt werknemers in staat om de correlatie te begrijpen tussen hun beloning en deze resultaten. Wij geloven dat dat uiteindelijk onze klanten de meeste waarde gaat brengen.

Kortom een nieuw en fris bedrijf met grote ambities.